تاريخ : سه شنبه 29 فروردين 1396 | 10:51 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

 

زندگی هیچ گاه به بن بست نمی رسد!

کافیست چشم باز کنی

و راه‌های بیشماری را فراروی خود ببینی،

خدا که باشد هر معجزه‌ای ممکن می شود...

 

داروی_همۀ_دردها_خداست

علامه_طباطبایی


موضوعات مرتبط: صفحه اصلی
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیدعااجابت

تاريخ : چهار شنبه 6 بهمن 1395 | 23:37 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

موشک AIM-132 ASRAAM (مخفف Advanced Short-Range Air-to-Air Missile ) را باید یکی از جدیدترین موشکهای کوتاه برد اروپا به حساب آورد؛ البته این موشک اساسا انگلیسی است.

این موشک در لیست موشکهای آمریکایی نیز وارد شده؛ چرا که بنا بود در آمریکا نیز این موشک به عنوان یکی از جایگزینهای AIM-9 Sidewinder به کار گرفته شود.
در 1980 موافقت نامه ای میان آمریکا و اروپا برای ساخت خوانواده ی جدیدی از تسلیحات هوا به هوا به امضا رسید. بر اساس این قرارداد آمریکا موظف می شد گونه ای از موشک میانبرد امرام را برای درگیریهای داگ فایت برای اروپا تکمیل و در اروپا تولید نماید.
پس از ملحق شدن آلمان، انگلیس و نروژ به پروژه، فاز اول پروژه بین سالهای 1984 تا 1987 به انجام رسید. در این زمان ایالات متحده اولین پیش نمونه را تحت عنوان YAIM-132A برای ارائه آماده کرد؛ اما ارتش با ارائه نتیجه این فاز موافق نبود. در واقع AIM-132 طرحی بود از دو شرکت انگلیسی BAe Dynamics و شرکت آلمانی BGT که به تازگی به پروژه ملحق شده بودند.

در مارس 1989 پروژه مراحل پایانی خود را میگذراند که آلمان از ادامه آن بخاطر مغایرت با نیازمندیهای نیروی هوایی اش انصراف داد و طرحی را بر اساس Vympel R-73 مد نظر قرار داد.
اختلاف از اینجا نشات می گرفت که انگلیس بر برد زیادتر و سرعت بیشتر موشک تاکید داشت، حال آنکه تاکید آلمان بر مانور پذیری برای نبردهای داگفایت بود (این نیازمندی سرانجام به پروژه IRIS-T منتهی شد).
سایر شرکای پروژه (آمریکا، کانادا و نروژ) نیز در 1990 از پروژه ی ASRAAM کناره گیری کردند. آمریکا در 1990 پروژه ی AIM-9X را جایگزین این طرح نمود موفقیت این طرح را شاید باید در طراحی Hughes جستجو کرد. البته Raytheon پیشنهاد یک نمونه مجهز به جستجوگر پویا به عنوان زیر مجموعه ای از AIM-9X کرد که پذیرفته نشد.
در می 1991 انگلیس رسما درخواستی برای یک موشک هوابه هوای کوتاه برد به صنایع این کشور داد و در مارس 1992 تعدادی از شرکتها و طرحهای شرکت کننده در مزایده برنده شدند. سرانجام BAe Dynamics مراحل پایانی طرح را به انجام رساند و اولین پیش نمونه YAIM-132A قبل از 1994 آزمایش شد. در فوریه 1998 استرالیا بعنوان اولین مشتری خارجی آسرام را برای مسلح کردن ناوگان F/A-18 های خود برگزید. در دسامبر همان سال نیز اسرام به نیروی هوایی انگلستان تحویل شد.
AIM-132 یک موشک کوتاه برد با سرعت زیاد و پسای کم است. این موشک با تمامی اهداف در دسترس سیستمهای رادار یا سنسورهای الکترو اپتیکال و سیستم هدف گیری نصب شده روی هملت خلبان سازگاری کامل دارد. همچنین از یک موتور راکتی بهره می برد که سرعت خیلی بالایی را در هنگام پرتاب از ریل به آن می بخشد. این موشک اساسا دود کمی تولید می کند. از دیگر قابلیتهای اسرام توان تحمل تا 50 جی فشار است که این قابلیت را به موشک می دهد که بلافاصله پس از شلیک اقدام به صعود نماید.
مهمترین مزیت این طرح نسبت به AIM-9L/M را باید جستجوگر فروسرخ جدید دانست که مشابه سامانه مورد استفاده در AIM-9X است.

این جستجو گر با برد نسبتا زیاد و عکس العمل مناسب در برابر ECM، قابلیت جستجوی +/-90 درجه را در میدان دید داراست و می تواند قسمتهای خاصی از هدف را انتخاب کند(مثلا کابین یا موتور و...).
اسرام یک موشک LOAL است، به این معنی که پس از شلیک موشک روی هدف قفل می کند. این قابلیت این مزیت را دارد که می توان آن را بعنوان یک سلاح داخلی نیز حمل کرد.
بیشترین برد مفید اسرام در حالتی که مسیر نرمال فرض شود 15 کیلومتر و کمترین برد آن 300 متر می باشد. اسرام همچنین به یک کلاهک 10 کیلوگرمی ترکش شونده مجهز است تا بیشترین آسیب را به هدف برساند.
برای ساخت اسرام شرکت BAe Dynamics از بدنه های الحاقی ساخت شرکت ماترای فرانسه در سال 96 بهره برد. در سال 2001 این موشک و نمونه های دیگر موشکهای در دست تولید اروپا به شرکت جدید اروپایی MBDA واگذار شد.

با این حال نیروی هوایی انگلیس این موشک را ابتدا از برنامه تسلیحاتی خود حذف کرد؛ چرا که برخلاف انتظار اسرام در زمینهای ناهموار و عوارض زمینی کارایی خوبی از خود نشان نداد. ظاهرا این مشکل نیز حل شده چرا که در سال 2002 مدل A رسما وارد خدمت انگلستان گردید.
استرالیا نیز به تازگی درخواست نموده تا این موشک را بصورت تحت امتیاز تولید نماید.
مشخصات:
موتور: راکتی با سوخت جامد
قیمت: £200,000
ابعاد:قطر 166 میلیمتر و طول 2.90 متر
سرعت:3.5 ماخ
برد: از 300 متر تا 18 کیلومتر
کاربران: انگلیس، هند، استرالیا


موضوعات مرتبط: ارتش.گنجی در دل ملت
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیموشک هوا به هوای اسرام

تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 10:11 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

طبق گزارشی از وزیر دفاع،پروژه شفق درحال پیگیری می باشد.

هواپیمای شفق سومین هواپیمای جنگنده بومی ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این جنگنده اولین هواپیمای رادارگریز ایران می‌باشد که در سال ۱۳۸۶ به جمع هواپیماهای عملیاتی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست.

 

تاریخچه

اولین معرفی شفق در سال ۲۰۰۲ و در نمایشگاه صنایع هوایی ایران اتفاق افتاد. در آن نمایشگاه یک نمونه از این هواپیما در ابعاد واقعی به نمایش گذاشته شده بود.در سال ۲۰۰۴ تلویزیون جمهوری اسلامی ایران فیلمی از یک نمونه در اندازه واقعی از این هواپیما نشان داد. در این نمونه تغییراتی نسبت به یاک-۱۳۰ دیده می‌شد که احتمال رسیدن به سرعت مافوق صوت را برای این هواپیما مطرح می‌کرد. در این فیلم شفیقه بفارین به عنوان سرمهندس تیم طراحی هواپیما معرفی شد.بنا به اظهارات نشریات خارجی، این پروژه همکاری مشترکی بین ایران و روسیه برای طراحی یک جت آموزشی یا هواپیمای جنگنده بوده که بعدها این کشور مانند برخی قراردادهای دیگر، خود را کنار کشیده و خود نیز آن را ادامه نداده است. پس از آن ایران به تنهایی این برنامه را با اعمال تغییراتی در طراحی تا مرحله رونمایی پیش برد.پس از رونمایی نمونه ای از شفق که کارشناسان آن را ماکت در ابعاد واقعی(Muck-up) می دانستند که آخرین مرحله توسعه یک هواپیما پیش از مراحل آزمایشات زمینی و پروازی است، دیگر خبری از این هواپیما نبود و بسیاری آن را طرحی فراموش شده (به دلیل قطع همکاری طرف خارجی حتی در تأمین زیرسامانه ها) می پنداشتند.


موضوعات مرتبط: ارتش.گنجی در دل ملتجنگ افزار
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیپروژه ی شفقهواپیمای شفقهواپیمای بومیهواپیمای رادارگریزهواپیمای ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 10:7 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

تصاویری از قدرت نظامی ارتش و سپاه ایران

 

در ادامه ی مطلب لطفا

 


موضوعات مرتبط: صفحه اصلیارتش.گنجی در دل ملتاخبار ارتش
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیاقتدار نظامیتوان دفاعیایران اسلامی

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 10:4 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

سلاح شماره:یک

نام سلاح:زیگ زاور پ-۲۲۶

نوع سلاح:سلاح کمری نیمه‌اتوماتیک

سازنده سلاح:سوئیس/ایران

نکات: سلاح کمری کالیبر ۹ م‌م، تولید بدون مجوز سلاح کمری سوئیسی زیگ زاور پ-۲۲۶

 

سلاح شماره:دو

نام سلاح:کلت ام۱۹۱۱

نوع سلاح:سلاح کمری نیمه‌اتوماتیک

سازنده سلاح:ایالات متحده آمریکا

نکات: سلاح کمری کالیبر ۱۱٫۴۳ م‌م

 

سلاح شماره:سه

نام سلاح:تندر

نوع سلاح: مسلسل دستی

سازنده سلاح:آلمان/ایران

نکات:ام‌پی۵ که با مجوز شرکت هکلر و کخ تولید می‌شود.

 

سلاح شماره:چهار

نام سلاح:یوزی

نوع سلاح:مسلسل دستی

سازنده سلاح:اسرائیل

نکات:---

 

سلاح شماره:پنج

نام سلاح:دراگونوف (قناصه)

نوع سلاح:تفنگ تک‌تیرانداز

سازنده سلاح:شوروی/ایران

نکات:با مجوز تولید می‌شود.

 

سلاح شماره:شش

نام سلاح:نخجیر

نوع سلاح: تفنگ تک‌تیرانداز

سازنده سلاح:شوروی/ایران

نکات: نوع دیگری از دراگونوف

 

سلاح شماره:هفت

نام سلاح:نورینکو CQ

نوع سلاح: تفنگ تهاجمی

سازنده سلاح:ایالات متحده آمریکا/چین/ایران

نکات: کپی بدون مجوز ام ۱۶ در چین و ایران

 

سلاح شماره:هشت

نام سلاح:تفنگ خیبر

نوع سلاح:تفنگ تهاجمی کالیبر 5,56

سازنده سلاح:ایران

نکات: تولید ایران. قرار است به سلاح سازمانی نیروهای مسلح تبدیل شود.

 

سلاح شماره:نه

نام سلاح:کلاشنیکف AKM

نوع سلاح:تفنگ تهاجمی

سازنده سلاح:شوروی

نکات:---

 

سلاح شماره:ده

نام سلاح:تایپ ۵۶

نوع سلاح:تفنگ تهاجمی

سازنده سلاح:چین

نکات:AK47 تولید چین

 

سلاح شماره:یازده

نام سلاح:آکا-47 تاشو

نوع سلاح:تفنگ تهاجمی

سازنده سلاح:ایران

نکات:تایپ ۵۶ تولید ایران، سلاح سازمانی سپاه

 

سلاح شماره:دوازده

نام سلاح:ژ۳

نوع سلاح: تفنگ جنگی

سازنده سلاح:آلمان/ایران

نکات: تولید با مجوز در ایران، سلاح سازمانی ارتش

 

سلاح شماره:سیزده

نام سلاح:PK

نوع سلاح:مسلسل چندمنظوره کالیبر ۷٫۶۲

سازنده سلاح:شوروی/ایران

نکات: تولید داخلی

 

سلاح شماره:چهارده

نام سلاح:دوشکا

نوع سلاح:مسلسل سنگین

سازنده سلاح: شوروی/ایران

نکات: تولید داخلی


موضوعات مرتبط: ارتش.گنجی در دل ملتجنگ افزاراخبار ارتش
برچسب‌ها: تفنگ,اسلحه های سازمانی ایران,کلت,تیربار,تفنگ تهاجمی,تک تیر انداز,اسلحه زیگ زاور پ-۲۲۶,کلت ام۱۹۱۱,تفنگ تندر,اسلحه تندر,مسلسل دستی,یوزی,قناصه,دراگونوف,نخجیر,تفنگ تک‌تیراندازپاتوق پرتقالی,نورینکو سی‌کیو,ام ۱۶,اسلحه های ساخت ایران,اسلحه های ساخت کشور,

تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 10:2 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

اولین همایش دستاوردهای فاوا و زیر ساخت های دفاع سایبری نیروی هوایی ارتش در مرکز آموزش های هوایی شهید خضرایی برگزار شد.

 

اولین همایش دستاوردهای فاوا و زیر ساخت های دفاع سایبری نیروی هوایی ارتش در مرکز آموزش های هوایی شهید خضرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نهاجا، این همایش با حضور امیر سرتیپ خلبان برخور جانشین فرمانده نهاجا، سردار پاسدار آقا کیشی رئیس اداره فاوای ستاد کل نیروهای مسلح، دکتر حبیبی مدیر عامل شرکت صا افتا و سرهنگ رمضان زاده رئیس اداره فناوری اطلاعات آجا در سالن اجتماعات نهم دی مرکز آموزش های هوایی شهید خضرایی برگزار شد.
این همایش با محورهای ماهیت تهدیدات فضای سایبری، لزوم ایجاد آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات فضای سایبری، تاثیر آن بر ماموریت های هوایی، چگونگی ایجاد دفاع سایبری و همچنین امنیت فضای تبادل اطلاعات و ارتباطات در سطح جامعه برگزار شد.
در ادامه این همایش نمایشگاه توانمندی های فاوا و صنایع وابسته آغاز به کارکرد.
در پایان این مراسم از یکان های برتر در حوزه امنیت فاوا تقدیر شد


موضوعات مرتبط: ارتش.گنجی در دل ملتاخبار ارتش
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیفاوادفاعدفاع سایبریتوانمندیمرکز آموزشهای هوایی شهید خضرایی

تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 9:59 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

 

خبرگزاری میزان، خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت نمایندگان مجلس ایران روز دوشنبه طرحی را تصویب کردند که بر اساس آن بودجه دفاعی ایران در راستای توسعه برنامه موشک‌های بالستیک افزایش می‌یابد.



رویترز در ادامه افزود: ایران بودجه دفاعی خود را در راستای توسعه برنامه موشک‌های بالستیک، که دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا پیش از این گفته است آن را متوقف خواهد کرد، 5 درصد افزایش می‌دهد.
در این گزارش آمده است: این برنامه ایران می‌تواند موجب ایجاد تنش بین ایران با دولت آینده آمریکا و کشورهای غربی شود زیرا این کشورها برنامه موشک‌های بالستیک ایران را در تضاد با قطعنامه‌های سازمان ملل در خصوص ایران می‌دانند. رویترز نوشت: نمایندگان مجلس ایران روز دوشنبه با 173 رأی موافق، طرح افزایش بودجه دفاعی در راستای تقویت توان دفاعی را تصویب کردند.
به نوشته رویترز دولت اوباما آزمایش موشک‌های بالستیک را نقض توافق هسته‌ای نمی‌داند ولی دونالد ترامپ که توافق هسته‌ای را فاجعه بار خوانده، گفته است که برنامه موشک‌های بالستیک ایران را متوقف خواهد کرد.

منبع:سایت میزان
http://sobhetehran.com/fa/pages/?cid=53995


موضوعات مرتبط: صفحه اصلیارتش.گنجی در دل ملتاخبار ارتش
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیرویترز برنامه ی دفاعیموشکموشکیایران

تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 9:57 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

موشک های بالستیک :

به زبان ساده موشک بالستیک به موشکی گفته میشه که برخلاف موشک های کروز که مسیر پروازیشون در یک خط راست و درون جو زمین و عمدتا نزدیک به سطح زمین صورت میپذیره ، موشک های بالستیک مسیر پروازی منحنی شکل دارن . یعنی وقتی که موشک از پرتابگر ثابت یا متحرک و یا سیلو پرتاب میشه ، ابتدا موشک از سطح زمین بلند میشه و اوج میگیره و زمانی که موشک در بالاترین نقطه و ارتفاع پروازی خودش قرار گرفت ( عمدتا بالاترین نقطه ی پروازی یا اوج گیری یک موشک بالستیک با خروج موشک از جو زمین همراه میشه ) موشک یک مسیر منحنی شکل یا مخروطی شکل رو بر اساس قوانین علم بالستیک طی میکنه و مجددا به جو زمین بر میگرده ....
هر موشک بالستیک بطور عمده از 3 بخش اصلی تشکیل شده : 1- بخش سوخت 2- بخش هدایت و کنترل ( سیستم های هدایت و ناوبری ) 3- بخش کلاهک یا سرجنگی ( warhead )


موضوعات مرتبط: ارتش.گنجی در دل ملتجنگ افزار
برچسب‌ها: پاتوق پرتقالیموشک بالستیکموشک کروزتوان دفاعیزمیندفاعکلاهکاشیانه

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 9:53 | نویسنده : بانوی پرتقالی |
تاريخ : شنبه 25 دی 1395 | 9:48 | نویسنده : بانوی پرتقالی |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب شیمی
  • وب سمفونی
  • وب قالب بلاگفا
  • وب رفتن