موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی امام خامنه ای
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی امام خمینی
موضوعات مرتبط: اقتصادی
برچسبها: پاتوق پرتقالی اقتصاد
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی امام خامنه ای آمریکا
موضوعات مرتبط: اجتماعی
برچسبها: ستارگان ایران کهن امام خامنه ای
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی جوادی آملی برجام بردگی
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی
دکتر مهدی محمدی تحلیل گر مسائل سیاسی به سخنان رییس جمهور اینگونه واکنش نشان داد.
اظهارات امروز رييس جمهور به اين معناست كه او مي خواهد خيال مردم را راحت كند كه كاري براي آنها انجام نخواهد داد. در واقع، از اين دولت مطلقا انتظار "خدمت" نبايد داشت. آقاي روحاني مي خواهد كل فضاي سياسي و انتخابات آينده را با توليد "دوقطبي" ببرد نه با "كار" براي مردم. به عبارت ديگر، برنامه "دعوا"ست نه "حل مسائل كشور"؛ حالا فرقي ندارد كه نزاع بر سر زبان انگليسي باشد يا گشت نامحسوس يا مسائل ديگر. البته همه اينها به شرطي است كه آقاي رييس جمهور بعدا ادعا نكند سخنرانيهايش را ديگران نوشته اند و او فقط از روي آنها خوانده است!
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: خبر داغ داغ بصیرت حسن روحانی امام خامنه ای
صبح امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان سراسر کشور با اشاره به دخالت آمریکایی ها در منطقه غرب آسیا و برگزاری مانورهای نظامی و رزمایش های دریایی با انتقاد صریح از حضور و دخالت نیروهای خارجی در منطقه و همچنین اظهارات مقامات نظامی آنها در رابطه با رزمایش های ایران در منطقه خلیج فارس فرمودند:
" میگویند ایران در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلط ها!. از آن طرف دنیا میآید رزمایش برگزار میکند؛ خب بروید همان خلیج خوکها، اینجا چه میکنید!؟ خلیج فارس خانهی ما است. جای حضور ملت ایران است"
بلاشک انتخاب این جمله هوشمندانه از سوی رهبرحکیم انقلاب در میان رسانه های جهان و همچنین مجامع نخبگانی بازخوردهای فراوانی خواهد داشت. بدین منظور گزیده ای از اتفاقات پیرامون خلیج خوک ها برای درک عمیق تر از هشدار رهبری معظم انقلاب ارائه میکنیم.
خلیج خوکها ناحیه ای در مرز کوبا و آمریکا است که بیش از 50 سال پیش(1961) جوخه ای نظامی متشکل از 1500 سرباز تعلیم دیده متعلق به سازمان جاسوسی آمریکا، سیا، به آن حمله کردند که این حمله مقدمه عملیاتی کاملاً محرمانه برای سرنگونی حکومت تازه تاسیس فیدل کاسترو بود که «آیزنهاور» به عنوان پایه گذار اصلی این ماموریت و «جان اف کندی» به عنوان ادامه دهنده آن ادعا می کردند که این عملیات با هدف جلوگیری از گسترش کمونیسم در جهان انجام شده است. با این حال کارها همانطور که برنامه ریزی شده بود پیش نرفت.(خبرآنلاین)
فیدل کاسترو که در سال ۱۹۵۹ توانست باتیستا را از قدرت برکنار کند، انقلابی جوانی بود که بشدت تحت تاثیر افکار چپ بود و حامی خود را کشور شوروی انتخاب کرده بود. کاسترو، هنوز پایههای قدرت خود را در کوبا نگسترانده بود که با این کودتا مواجه شد. از قضا این کودتای ناموفق برای فیدل کاسترو و انقلاب تازه تاسیس او، محاسنی نیز در برداشت.
اگر چه تعداد کشته شدگان کوبایی در این عملیات بیشتر از نیروهای امریکایی بود (۱۶۱ به ۱۰۷) اما کاسترو توانست ۱۱۸۹ نفر از نیروهای مهاجم را به اسارت گیرد. بعدها کاسترو برای مبادله اسرا با امریکاییان ۲۵ میلیون دلار پول به همراه آذوقه و دارو از امریکا دریافت کرد. همچنین این کودتای بیفرجام، جان اف کندی- رئیس جمهور وقت امریکا- را زیر باران نقد و انتقاد قرار داد.
نویسنده در این کتاب با عنوان «فاجعه درخشان» قبل از هرچیز ذهن مخاطب خود را به جنگ ویتنام معطوف می کند و حادثه خلیج کوبا را به آن تشبیه می کند که مسائل زیادی برای اذهان عمومی در آمریکا روشن کرد. حادثه خلیج کوبا در اصل ماموریتی بود که بذر آن در دوران ریاست جمهوری آیزنهاور کاشته شد و تمام استدلال عملیات نظامی هم ترس شخصی رئیس جمهور وقت آمریکا از قدرت گرفتن اتحادیه جماهیر شوروی و طرفدارانش در جهان بود که فیدل کاسترو از نزدیکترین آنها به آمریکا محسوب میشد.
آیزنهاور اصرار داشت این ماموریت محرمانه باقی بماند که بعد از او، کندی با وجودی که شک و ابهامات زیادی در این ماموریت می دید ولی مجبور شده بود مخالفتی با این نظر نداشته باشد. ماموریت در 15 آوریل سال 1961 با برخی حملات هوایی به مواضع دفاعی کوبا آغاز شد که بعد از آن قرار شد گروه نظامی متشکل از تبعیدی های کوبایی به همراه نظامیان آمریکایی به خلیج کوبا حمله کنند که مقدمه سرنگونی حکومت کاسترو فراهم شود ولی در شروع کار همه چیز عکس شده بود.
کشتی هایی که قرار بود نیروها را در ساحل خلیج پیاده کند در منطقه ای پیش بینی نشده به گل نشسته و به خاطر مشکلات دیگری که در مراحل بعدی عملیات پیش آمده بود، کندی روز بعد یعنی 16 آوریل عملیات را لغو کرد تا نیروها روز بعد بتوانند با تجدید قوا به مواضع کوبا حمله کنند ولی به طور مرموزی کل ماموریت لغو شد به طوری که خود نیروهای نظامی نیز از این موضوع تعجب کرده بودند.
ضمن اینکه در هیچ سند تاریخی معلوم نشد که چرا این ماموریت از سوی مقامات آمریکایی لغو شد ولی درس هایی که می توان از این حادثه گرفت را باید در لیبی و عراق و افغانستان به مقامات آمریکایی گوشزد کرد. روزنبرگ در کتاب خود درس های دیگری به مقامات آمریکایی یادآوری کرده است و می نویسد: «به نظر می رسد اگر در آن زمان آمریکا موفق می شد کوبا را به اشغال خود درآورد هیچ چیزی به دست نمی آورد چرا که در زمان حال نتایج اشغال عراق و افغانستان چنین چیزی را نشان می دهند.»(خبرآنلاین)
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی خلیج فارس
جامعهی معلمی کشور یک کار دشوار را با بازده مادی اندک برعهده گرفته
*مواجههی تربیتی با نوجوان کار کوچکی نیست.
*بخشی از انگیزهی معلمی، عشق و محبت و احساس مسئولیت است.
*از جامعهی معلمی کشور سپاسگزاری میکنم.
*مسئولان از مسائل مادی معلمان غافل نشوند.
*زبان علم فقط انگلیسی نیست.
*اصرار بر ترویج انحصاری انگلیسی ناسالم است.
* زبانهای دیگر مثل اسپانیولی، فرانسه، آلمانی و کشورهای شرقی هم زبان علمند.
* کشورهای دیگر جلوی نفوذ زبان بیگانه را میگیرند.
* نمیگویم از فردا آموزش انگلیسی را تعطیل کنیم، اما بدانیم چه میکنیم.
*«هویت مستقل» اولین چیزی است که باید در جوان پرورش دهیم؛ بعد از آن نوبت اقتصاد مقاومتی است.
*بارها به مسئولان، عمومی و خصوصی تذکر دادهام اما الگوی مصرف اصلاح نشده است؛ این بچه پولدارهای نوکیسه که با آن خودروهای کذایی در خیابانها هستند به همین خاطر است. این را باید از کودکی یاد داد.
*وقتی مقابل دشمن از نشان دادن قدرت بترسیم، دشمن پررو میشود.
* میگویند ایران در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلط ها!
*از آن طرف دنیا میآید رزمایش برگزار میکند؛ خب بروید همان خلیج خوکها، اینجا چه میکنید!؟ خلیج فارس خانهی ما است. جای حضور ملت ایران است. اینطور باید باقدرتهای زیادهخواه مواجه شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی رهبریمعلم